Mietityttävätkö työhyvinvoinnin kysymykset? Onko pöydälläsi jokin haastava työkykykeissi? Tuntuuko siltä, että kyseessä on ikuisuusteema? Tässä koulutuksessa voimme yhdessä jakaa parhaita käytäntöjä ja saada uusia näkökulmia työhyvinvoinnin kysymyksiin.
Tavoite
Koulutuksessa käydään läpi työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä niin yksilön kuin yhteisönkin näkökulmasta. Tavoitteena on, että osallistujat jakavat ja saavat vinkkejä, joiden avulla voivat löytää uusia keinoja tukea hyvää työhyvinvointia. Koulutuksessa käydään läpi myös sitä, mitä tehdä, jos työkyky on vaarassa.
Koulutuksen työtapa on keskusteleva ja osallistujien toivotaan olevan aktiivisesti keskustelussa mukana.
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu lähijohtajille, HR-tehtävissä oleville ja kaikille työkyky- ja työhyvinvointiasioista kiinnostuneille.
Vaativuustaso
Taso 2: Edistynyt taso – Yleisluontoisempaa tietoa ja helposti sisäistettävä sisältö. Perustutkinnon ylläpitoon ja ammattitaidonkehittämiseen.
Koulutuksen sisältö
(Työ)hyvinvointi – uusiutuva luonnonvara
- Työhyvinvointi on sekä yksilön että yhteisön vastuulla
- Holistinen ja systeeminen näkökulma hyvinvointiin
- Työkyvyn menettämisen uhka – onko mitään tehtävissä?
Avainsanat
työhyvinvointi, työkyky, työyhteisö, johtaminen
Kouluttajakuvaus
Kirsi Valto, KM on pitkänlinjan henkilöstön kehittäjä ja henkilöstöjohtamisen ammattilainen. Nykyisin hän toimii työyhteisöjen valmentajana, työnohjaajana ja coachina. Hänen asiakkainaan on sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioita. Johtamisen kehittäminen ja HR:n tukeminen on erityisen lähellä Kirsin sydäntä.