Räätälöity koulutus kuuluu myös irtisanotulle tai lomautetulle työntekijälle

Onko sinut irtisanottu ja haluaisit päivittää osaamistasi uusia mahdollisuuksia varten?

Oman osaamisen kehittäminen on aina palkitsevaa ja antaa lisää vipuvartta työnhaussa onnistumiseen.

Tiesithän, että monesti irtisanotulla tai lomautetulla työntekijällä on yhtenä vaihtoehtona saada laadukasta koulutusta muutosturvan avulla.

Helinä hankki räätälöityä koulutusta muutosturvalla

Helinä Kantola on mainio esimerkki siitä, kuinka irtisanomisen jälkeen oman osaamisen päivitys onnistui räätälöidyillä koulutuksilla muutosturvan tukemana.

”Tiesin, että Excel-, Office 365 -ja Google-taitoni vaativat päivitystä, mutta en ollut varma, kuinka asiassa kannattaisi edetä. Ystäväni suosituksesta otin yhteyttä Wisteciin, josta sain henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa. Lopputuloksena minulle tehtiin juuri omiin tarpeisiini räätälöity koulutuspaketti, joka toteutettiin erilaisten oppimistapojen yhdistelmänä”, kertoo Helinä Kantola.

Valitse sopivimmat tavat oppia uutta

Oman osaamisen kehittäminen on mielekkäintä ja tehokkainta silloin, kun voi itse valita koulutusaiheet ja parhaimmat tavat oppia.

Helinä valitsi tarjolla olevista vaihtoehdoista itsenäisen opiskelun Wistec Onlinen verkkokursseilla ja perinteiset luokkakoulutukset, joita täydennettiin juuri hänelle räätälöidyllä koulutuksella.

Pekka Päärnilä on maailman paras kouluttaja! Hän eteni Excel-koulutuksessa loogisesti ja varmisti, että osaan asiat myös käytännössä”, Helinä Kantola kiittelee.

Wistecin koulutukse muutosturvalla Helinä Kantolalle

”Oppimisen kannalta oli tosi tärkeää, että missään vaiheessa minulle ei tullut tunnetta, etten kehtaisi kysyä. Taitojen kehittymisen lisäksi tärkeintä oli se, että myös usko itseen ja omaan osaamiseen palasi.”

Helinä haluaa muistuttaa irtisanottuja tai lomautettua siitä, että kurjalta tuntuvaa tilannetta ei kannata ottaa henkilökohtaisesti, vaan yrittää nähdä se mahdollisuutena uuteen:

”Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen kyllä avautuu.”

Haluatko lisää tietoa räätälöidyistä koulutuksista?

Jos haluat keskustella itsellesi tai työyhteisöllesi räätälöidyistä koulutuksistamme, ota suoraan yhteyttä koulutusratkaisuihin perehtyneisiin myyjiimme, lähettää yhteydenottopyynnön tai laittaa viestiä verkkosivujemme chatissä.

Voit myös lukea lisää räätälöidyistä koulutuksistamme tai tutustua koulutustarjontaamme koulutuskalenteristamme.

OTA YHTEYTTÄ