Kokemuksia
koulutus­palveluistamme

Asiakkaamme kertovat yhteistyöstä

Monesti on parempi antaa muiden kertoa puolestaan! Referensseistämme löydät kokemuksia siitä, miten eri alojen organisaatiot, yritykset ja yhteisöt ovat hyötyneet koulutuspalveluistamme.

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki. 

Lue lisää...

Espoon seurakuntayhtymä

Seurakuntien työntekijät vahvistivat Teams ja Office 365 -osaamistaan omatoimisen harjoittelun lisäksi koulutuksilla. Uudet opit saatiin heti käyttöön rippikoululaisten kanssa ja keskinäistä työtä sujuvoittamaan.

Lue lisää...

Finlandia-talo

Finlandia-talon positiiviset kokemukset koulutuksista johtivat siihen, että TaaS-sopimukseen otettiin mukaan myös Finlandia-ravintola. Joustava koulutuskumppani on kaikkia hyödyttävä ratkaisu. 

Lue lisää...

Hartela

Hartela kouluttaa henkilöstöään Wistec Onlinen verkkokursseilla, koska se on joustavin tapa eri paikkakunnilla toimiville henkilöille. Jokainen pääsee tarvitsemaansa koulutukseen helposti ja nopeasti.

Lue lisää...

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan työntekijöistä löytyy monta Wistecin koulutusten tehokäyttäjää. Projektipäällikkö Satu Holmberg vinkkasi hyödyllisiä kursseja koulutuskalenterin ja Wistec Onlinen tarjonnasta.

Lue lisää...

Heureka

Heureka halusi tukea osatyökykyisen työntekijän kouluttautumista ja IT-taitojen päivittämistä. Videopohjaiset kurssit ovat saavutettavia ja helpottavat oppimista.

Lue lisää...

Kuurojen Liitto

Kuurojen Liiton henkilöstön Office 365 -koulutuksissa on huomioitu EU:n saavutettavuusdirektiivin velvoitteet ja erilaiset tavat oppia. Tuloksena on yhdenvertaista ja tasa-arvoista koulutusta.

Lue lisää...

LUT-korkeakoulut

Muutaman minuutin koulutusvideo on tehokas tapa oppia uutta. Lue, millaisia vinkkejä LUTin superkäyttäjät antavat verkkokurssien käyttöön ja osaamiseen kehittämiseen mikro-oppimisen ja vertaistuen avulla!

Lue lisää...

Medix Biochemica

Medix Biochemica ylläpitää henkilöstönsä ICT-osaamista TaaS-palvelulla. Wistec Onlinesta löytyvät nopeat ratkaisut pulmatilanteisiin ja webinaarit innostavat osallistujia tuomaan opit suoraan omaan työhön.

Lue lisää...

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

MMA tarjoaa jäsenilleen koulutuksia jatkuvana palveluna. Kumppanuudesta hyötyvät kaikki: ostaja saa tukea palveluidensa kehittämiseen ja kurssilaiset ajantasaista koulutusta.

Lue lisää...

Oulun kaupunki

Oulun kaupungin henkilöstö kehittää digiosaamistaan Wistec Onlinen verkkokursseilla. Hyvin sujunut yhteistyömme jatkuu, sillä koulutussopimuksesta on allekirjoitettu jatkokausi myös tuleville vuosille.

Lue lisää...

Orient Occident

Orient Occidentissa johtoryhmä kannustaa henkilöstöä kehittämään osaamistaan niin verkkokursseilla kuin luokassakin. Suunnitelmallinen koulutus aloitettiin osaamisen ja toiveiden kartoituksella, josta syntyi yrityksen oma Digioppimisen polku.

Lue lisää...

Suomen Kansallisooppera ja -baletti

Henkilöstöä innostetaan jatkuvaan kouluttautumiseen niin, ettei koulutuksissa istu ainoastaan samat henkilöt, vaan myös niitä, joiden osallistuminen on syystä tai toisesta jäänyt vähälle.

Lue lisää...

Suomen Punainen Risti

SPR siirtyi yksittäisistä kursseista jatkuvan koulutuksen malliin ja on entistäkin tyytyväisempi sekä koulutuksien että yhteistyön laatuun. Osaamisen kartoitus antoi hyvän pohjan henkilöstön IT-osaamisen kehittämiselle.

Lue lisää...

Sanoma Media Finland

Sanoman henkilöstö kehittää osaamistaan itsenäisesti ja vahvasti esimiesten tuella. TaaS tarjoaa joustavat koulutukset ja palvelut silloin, kun niille on tarvetta. Henkilöstö osallistuukin koulutuksiin aktiivisesti ja innolla.

Lue lisää...

Skanska

Skanska Suomi halusi onnistua Office 365-palveluiden käyttöönotossa. Tämä varmistetaan kouluttamalla ympäri Suomen sijaitseva henkilöstö joustavasti ja tehokkaasti TaaSin avulla. Ensimmäiset palautteet koulutuksista on jo saatu.

  Lue lisää...

St1

St1 kannustaa henkilöstöään verkkokursseille ja panostaa säännölliseen sisäiseen viestintään. Aktiivinen viestintä onkin innostanut henkilöstöä osallistumaan koulutuksiin entistä aktiivisemmin.

 

Lue lisää...

Veripalvelu

Veripalvelun kansainvälinen virtuaalitapahtuma meni kaikin puolin kohdilleen, kun sparraus ja tekninen fasilitointi hoitui Wistecin asiantuntijan kanssa. Oma tapahtumatiimi sai myös hyödyllistä lisäoppia ja ideat jalostuivat yhdessä tekemisen ansiosta.

Lue lisää...

Werner Söderström Osakeyhtiö

WSOY:n henkilöstön osaamista kehitetään jatkossakin TaaS-koulutussopimuksen palveluilla. Yhteistyöstä hyötyvät sekä työntekijät että HR, kun koulutuksia ja niihin liittyviä palveluita parannetaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää...

ASIAKKAITAMME

Afire logo
Akavan Erityisalat logo
Avarn Security logo
Berner Oy logo
Business College Helsinki logo
CRH Finland Oy
Duodecim logo
Espoo Catering
Espoon asunnot logo
Eurajoki logo
Finnsementti Oy logo
Finnsweet logo
Finlandia-talo logo
Finnlines Oyj logo
Hangon kaupungin logo
Hartelan logo
HAUS kehittämiskeskus Oy
Hollolan logo
Hyvinkään kaupunki logo
Iisalmen logo
Inlook Group logo
Itä-Suomen yliopisto logo
Jollas instituutti logo
Jyväskylän logo
Jyväskylän yliopisto logo
Järvenpää kaupunki logo
Kaarina logo
Kalajoen logo
Kaskinen logo
Kiinko logo
Kemiönsaari logo
Kirkkonummi logo
Kokemäen logo
Kotkan Energia logo
KPK Yhtiöt logo
KPMG Oy logo
Kurikka logo
Kuurojen liitto logo
Kuusamo logo
Labquality Oy
https://lakea.fi/
LUT-korkeakoulut logo
MTK logo
Medix Biochemica logo
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset logo
Naantali logo
Nordec logo
Omnia logo
Orient Occident Oy logo
Oulun kaupunki logo
Teknoma Oy logo
Palvelualojen ammattiliitto logo
Pohjantähti logo
PostNord Oy
Puustelli logo
Rauman logo
Reima Oy logo
Rudus Oy logo
Sanoma logo
Seamkin logo
Sintrol logo
Sipoon kunta logo
Skanskan logo
Sonkajärvi logo
Spinverse logo
ST1 logo
Suomen elokuvasäätiö logo
Suomen Kansallisooppera ja -baletti logo
Suomen Punainen Risti logo
Taitotalo logo
Tampereen seurakuntayhtymä logo
tek logo
Teollisuusliitto logo
Varma logo
Veho logo
Vieremä logo
Vihannespörssi logo
Weckman Steel Oy logo
Werner Söderström Osakeyhtiö logo
Western Shipyard Oy logo

Näin pääset helposti alkuun

Haluatko keskustella organisaatiosi koulutustarpeista ja löytää sopivimmat vaihtoehdot?

Ota yhteyttä myyntiimme, joka auttaa sinua yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tai lähetä meille tarjouspyyntö lisätietoineen, niin otamme sinuun yhteyttä!