Kouluttajat ja asiantuntijat

Kokemusta ja osaamista ihmiseltä ihmiselle

Pertti Berg on Wistecin kouluttaja

Pertti Berg

Pertti on monen hatun mies: kouluttaja, tuotekehittäjä ja palveluiden viejä. Hän kouluttaa pääasiassa O365-aiheita, kuten Exceliä ja SharePointia, ja toimii osaamisen kehittämisprojekteissa. Pertti tekee myös tuotekehitystä sekä edistää yhteistyötä kansainvälisillä markkinoilla.

Marko Ekroth on Wistecin kouluttaja

Marko Ekroth

Marko kouluttaa kokemuksella kaikenlaisia aiheita Microsoftista Adobeen. Hänen sydänkäpysensä on Microsoft 365 ja etenkin SharePoint, josta löytyy aina jjotain innostavaa. Lisäksi tämä ICT-tietopankki konsultoi ja ratkaisee kaikenlaisia tietoteknisiä ongelmia.

Arja Kesseli on Wistecin kouluttaja

Arja Kesseli

Ami on erikoistunut viestintäratkaisujen kouluttamiseen. Tapoja ovat koulutukset pienryhmille, tietoiskut ja webinaarit sekä henkilökohtainen käyttöönottotuki ja opastus. Mielekkäintä Amille on asiakkaiden kanssa työskentely ja yhdessä onnistuminen.

Marja Koski on Wistecin kouluttaja

Marja Koski

Marja kouluttaa yritysasiakkaita, joille viestintäratkaisujen koulutukset on räätälöity usein hyvinkin tarkasti. Hänen tavoitteenaan on kouluttaa käytännön näkökulmasta ja tuoda hyödyt esiin esimerkkien avulla. Marja pyrkii antamaan koulutettavilleen oivalluksen hetkiä, jotka innostavat myös oppimaan lisää.

Juhana Liesimaa on Wistecin kouluttaja

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja O365-ratkaisuja sekä Accessia, Lotus Notesia ja yritysten omiakin ohjelmia. Excel on kuitenkin ylitse muiden ja hänen vahvinta osaamistaan ovatkin Excelin BI-työkalut. Junnun mielestä kouluttajan työssä parasta on tavata uusia ihmisiä ja löytää entistä parempia työtapoja.

Pekka Päärnilä on Wistecin kouluttaja

Pekka Päärnilä

Pekka on tietotekniikan kouluttaja, jolla on hallussa Microsoft Officen ohjelmat. Hänen tavoitteenaan on auttaa sujuvoittamaan asiakkaidemme työtä selkeästi ja käytännönläheisesti.

Erkki Renvall on Wistecin kouluttaja

Erkki Renvall

Erkki kouluttaa ja konsultoi ohjelmistoja ja teknologioita hyvin laajasti. Tällä hetkellä mieluisimpia ovat Excelin Pivot, Power Pivot, Power Query sekä VBA-ohjelmointi. Lisäksi hän kouluttaa mm. Power BI, Visio ja Project -ohjelmia, SQL-kyselykieltä sekä projektinhallintaa ja projektijohtamista.

Esa Riutta on Wistecin kouluttaja

Esa Riutta

Esa kouluttaa sosiaalisen median kurssit perusteista aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka. Lisäksi hän taitaa myös Microsoft Officen valikoiman, kuvankäsittelyn ja mobiilin. Esa tunnetaan myös WebOpena.

Francesco Susan

Francesco Susan

Francesco trains various Office 365 topics, with particular emphasis on Microsoft Teams and its features. His goal is to make as easy to understand as possible the topics that he is training with his versatile and highly energetic style.

Oskari Tamminen on Wistecin kouluttaja

Oskari Tamminen

Oskari kouluttaa Office 365 -aiheita, kuten Excel, Teams, PowerPoint, Word ja Outlook.  Hän haluaa tehdä jokaisesta koulutuksesta juuri sopivan kulloisillekin osallistujille ja sopeuttaa koulutustyyliään tilanteen mukaan.

 

Petteri Yrjölä on Wistecin kouluttaja

Petteri Yrjölä

Petteri on kokenut tietosuojan ja tietoturvan kouluttaja. Hän vastaa myös asiakkaiden mobiiliratkaisuiden käyttöönottohankkeista. Petterille tärkeintä on auttaa ratkaisemaan ongelmat nimenomaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Tutustu koulutuskalenteriin

Valitse koulutuksistamme itsellesi sopivin aihe ja tapa oppia. Tutustu koulutuskalenterin tarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa!