Kouluttajat ja asiantuntijat

Kokemusta ja osaamista ihmiseltä ihmiselle

Pertti Berg on Wistecin kouluttaja

Pertti Berg

Pertti on monen hatun mies: kouluttaja, tuotekehittäjä ja palveluiden viejä. Hän kouluttaa pääasiassa O365-aiheita, kuten Exceliä ja SharePointia, ja toimii osaamisen kehittämisprojekteissa. Pertti tekee myös tuotekehitystä sekä edistää yhteistyötä kansainvälisillä markkinoilla.

Marko Ekroth on Wistecin kouluttaja

Marko Ekroth

Marko kouluttaa kokemuksella kaikenlaisia aiheita Microsoftista Adobeen. Hänen sydänkäpysensä on Microsoft 365 ja etenkin SharePoint, josta löytyy aina jjotain innostavaa. Lisäksi tämä ICT-tietopankki konsultoi ja ratkaisee kaikenlaisia tietoteknisiä ongelmia.

Esa Riutta on Wistecin kouluttaja

Esa Riutta

Esa kouluttaa sosiaalisen median kurssit perusteista aina markkinointiin ja videon striimaamiseen saakka. Lisäksi hän taitaa myös Microsoft Officen valikoiman, kuvankäsittelyn ja mobiilin. Esa tunnetaan myös WebOpena.

Erkki Renvall on Wistecin kouluttaja

Erkki Renvall

Erkki kouluttaa ja konsultoi ohjelmistoja ja teknologioita hyvin laajasti. Tällä hetkellä mieluisimpia ovat Excelin Pivot, Power Pivot, Power Query sekä VBA-ohjelmointi. Lisäksi hän kouluttaa mm. Power BI, Visio ja Project -ohjelmia, SQL-kyselykieltä sekä projektinhallintaa ja projektijohtamista.

Juhana Liesimaa on Wistecin kouluttaja

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja O365-ratkaisuja sekä Accessia, Lotus Notesia ja yritysten omiakin ohjelmia. Excel on kuitenkin ylitse muiden ja hänen vahvinta osaamistaan ovatkin Excelin BI-työkalut. Junnun mielestä kouluttajan työssä parasta on tavata uusia ihmisiä ja löytää entistä parempia työtapoja.

Pekka Päärnilä on Wistecin kouluttaja

Pekka Päärnilä

Pekka on tietotekniikan kouluttaja, jolla on hallussa Microsoft Officen ohjelmat. Hänen tavoitteenaan on auttaa sujuvoittamaan asiakkaidemme työtä selkeästi ja käytännönläheisesti.

Oskari Tamminen on Wistecin kouluttaja

Oskari Tamminen

Oskari kouluttaa Office 365 -aiheita, kuten Excel, Teams, PowerPoint, Word ja Outlook.  Hän haluaa tehdä jokaisesta koulutuksesta juuri sopivan kulloisillekin osallistujille ja sopeuttaa koulutustyyliään tilanteen mukaan.

 

Francesco Susan

Francesco Susan

Francesco trains various Office 365 topics, with particular emphasis on Microsoft Teams and its features. His goal is to make as easy to understand as possible the topics that he is training with his versatile and highly energetic style.

Tanja Lehto

Tanja tarjoaa opastusta muun muassa Microsoft 365:n ja visuaalisen sisällöntuotannon saralla. Hänen painopisteenään ovat julkishallinnon ja opetussektorin tarpeisiin vastaavat koulutukset. Tanjaa motivoi mahdollisuus auttaa organisaatioita parantamaan työskentelyn sujuvuutta ja mielekkyyttä digiosaamisen avulla.

Heikki Raatikainen

Heikki kouluttaa pääsääntöisesti ohjelmointikursseja, mutta myös tietokantojen ohjelmointikurssit ja SQL-kieli kuuluvat valikoimaan. Heikki on paljon mukana asiakasprojekteissa koodaamassa, mistä saatu oppi antaa hyvää kokemusta koulutuksien pitämiseen.

Mika Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Suomessa ja maailmalla jo reilun neljännesvuosisadan. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja 365) sekä identiteetti- ja tietoturvateknologioiden koulutukseen ja konsultointiin.

Toni Ylärinne

Tonilla on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript.

Petteri Sjöholm

Petterillä on 20 vuoden kokemus kouluttajana ja konsulttina monista eri Microsoft-tuotteista. Erikoisosaamisalueina Microsoftin Power BI ja muut Power Platform -tuotteet sekä SharePoint. Petteri on toiminut lukuisissa Power BI- ja SharePoint-käyttöönotoissa asiantuntijana sekä kouluttanut käyttäjiä erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin.

Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

Hannu Kauremaa

Hannu on pitkän linjan ICT-ammattilainen. Hän on toteuttanut useita arkkitehtuurisuunnitelmia niin OnPremises- kuin Cloud-ympäristöissäkin. Myös auditoinnit sekä vianselvitykset kuuluvat hänen osaamisalueeseensa. Hannu on virallinen kouluttaja niin Microsoft, AWS kuin Google Cloud -alustoille.  

Pekka Korhonen

Pekka on tunnettu SQL Server-, Azure Data Platform, Data Science ja Analyst -tekniikoiden asiantuntija, arkkitehti, kouluttaja ja konsultti. Pekka on suorittanut harvinaisen SQL Server Master -sertifikaatin, joita on maailmassa vain noin 150 kpl.

Tutustu koulutuskalenteriin

Valitse koulutuksistamme itsellesi sopivin aihe ja tapa oppia. Tutustu koulutuskalenterin tarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa!