Wistecin syyskuun 2020 koulutukset

Tietoa etäkoulutuksista

Koulutukset järjestetään Teams-yhteyden kautta.

Etäkoulutuksien kesto vaihtelee koulutusaiheesta riippuen, klo 9-16 välillä (poikkeukset on ilmoitettu erikseen). Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin. Kalenterikutsu lähetetään sähköpostiisi noin viikkoa ennen koulutuksen alkua. Löydät kutsun tekstikentästä etäyhteyslinkin osallistumista varten.

Jos et ole saanut kutsua, niin olethan yhteydessä meihin hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua. Yhteyttä voit ottaa sivun oikeasta alalaidasta löytyvän chatin kautta tai soittamalla numeroon 030 670 5320.

Ennen ilmoittautumista tutustu myös toimitusehtoihimme.

Huom! Ilmoittautumisaika päättyy 2 työpäivää ennen etäkoulutuksen alkua. Viime hetken ilmoittautumisen voit tehdä chatissamme tai lähettämällä viestin osoitteeseen trainings@eduhouse.fi.

Rajoitamme osallistujamäärän 1-2 päivän kestoisissa koulutuksissa, jotta voimme pitää laatutakuumme.

Oman oppimisen kannalta on suositeltavaa, että osallistujalla on käytössään koulutuksessa käsiteltävä sovellus/ohjelma.

Koulutusetiketti

Toivomme jokaisen osallistujan viihtyvän koulutuksissamme ja noudattavan koulutusetikettiä, jotta osallistuminen koulutuksiimme olisi mahdollisimman miellyttävää kaikille osallistujille.

  • Osallistuthan koulutukseen ajoissa.
  • Vapautathan kalenterisi muista vastuista koulutuksen ajaksi.
  • Peruthan osallistumisesi hyvissä, mikäli et pysty osallistumaan. Näin vapautat paikkasi mahdollisesti varasijalla olevalla osallistujalle.

Huomioithan lisäksi, että; 

  • Kutsut ja sen sisältö ovat henkilökohtaisia ja jokaisen osallistujan tulee ilmoittautua koulutuksiin erikseen.
  • Koulutuksien tallentaminen ilman erillistä sopimista on kiellettyä!
  • Materiaali on vain osallistujan omaan käyttöön.

Osallistumisen vahvistaminen

Suosittelemme, että osallistuja liittyy koulutukseen käyttämällä omaa nimeään (etunimi + sukunimi), jotta voimme tunnistaa osallistumisen Teamsin osallistumisraportista. Jos henkilö päättää osallistua koulutukseen vain etunimellä, nimimerkillä, lempinimellä tai jollain muulla tavalla, he ovat itse vastuussa siitä, ettei Eduhouse voi varmuudella vahvistaa heidän osallistumistaan koulutukseen.