Wistecin syyskuun 2020 koulutukset

Toteutustavat

Intensive tarjoaa perinteisen mahdollisuuden oppia. Intensive-koulutukset järjestetään kokopäivän koulutuksina, peräkkäisinä päivinä.

Interval tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden sovittaa oppiminen kiireiseen arkeen ja työn oheen. Interval -koulutuksessa opiskelet kaksi kertaa viikossa puolen päivän ajan joko kolmen tai neljän viikon kestoisessa ohjelmassa. Sama kouluttaja, sama sisältö – vain paloissa. Ja jos käy niin, että että et pääse mukaan johonkin sessioon, ei huolta, nauhoitamme kaikki sessiot ja voit opiskella session aiheet jälkikäteen. Esim. Azure Administrator Interval -koulutuksen kesto on 8 x ½ päivää, 4 viikon ajan. Lue lisää Interval-toteutus – Eduhouse Trainings.

Valmennusohjelmat tarjoavat tehokkaan tavan oppia ja sertifioitua. Valmennusohjelmametodi tukee monimuotoista ja tavoitteellista oppimista yhdistäen itseopiskelua, vertaisoppimista ja Online coachausta. Valmennusohjelmissa saat kokea aidon oppimisen ja sertifioitumisen takuu on lähes 100%, mikäli olet motivoitunut myös itseopiskeluun.