Azure Administrator

Azure-ylläpitäjänä vastuullasi ovat pilven identiteetti-, tallennus-, prosessointipalveluiden sekä virtuaaliverkkojen käyttöönotto, hallinta ja monitorointi. Ylläpitäjän roolissa huolehdit myös muiden palveluiden optimoinnista ja osaat käyttää automatisointityökaluja. Lisäksi olet mukana hallintamallin käytännön toteutuksessa.

Tämäkin opintopolku sisältyy Cloud Pro -koulutuspalveluun, joka sisältää kaiken tarvitsemasi pilviammattilaiseksi kehittymiseen. Osta nyt Cloud Pro -koulutuspalvelu ja aloita polkusi kohti menestyksekästä tulevaisuutta!

Tilaa Cloud Pro Ota yhteyttä Usein kysyttyä

Pilviopintopolulta asiantuntijaksi
Opintopolut ovat kartta pilviasiantuntijuuden kehittämiseen, sisältäen aiheet perusteista edistyneisiin taitoihin. Oppimisen tukijana toimii valmentaja, joka tarjoaa henkilökohtaista ohjausta auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi.

1. AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

  • Microsoft Azure Fundamentals -valmennusohjelma (starttaa joka kuukausi). Tähän valmennukseen ei ole esitietovaatimuksia. Valmennusohjelma sisältää Learning Coach -tapaamiset.
  • Sertifiointitesti: Azure Fundamentals

2. AZ-104 Microsoft Azure Administrator 

  • Microsoft Azure Administrator koulutuksessa -keskityt Azuren käyttöönottoon, hallintaan, seurantaan ja vianselvitykseen.
  • Opiskele jaksotetusti tai peräkkäisinä neljänä päivänä. Jaksotettu Interval- koulutus on 8 x 3 tunnin kouluttajan vetämää online-valmennussessiota muutaman päivän välein, kokonaiskesto noin 4 viikkoa.
  • Sertifiointitesti: Azure Administrator

3. SC-300 Microsoft Identity and Access Administrator

  • Microsoft Identity and Access Administrator -koulutuksessa perehdyt identiteetin- ja pääsynhallintaan.
  • Opiskele jaksotetusti tai peräkkäisinä kolmena päivänä. Jaksotettu Interval- koulutus on 8 x 3 tunnin kouluttajan vetämää online-valmennussessiota muutaman päivän välein, kokonaiskesto noin 4 viikkoa.
  • Sertifiointitesti: Identity and Access Administrator Associate

4. Uusien taitojen soveltaminen työssä.