Cloud Pro – Usein kysytyt kysymykset

Alla on esitetty joitakin yleisiä kysymyksiä, joihin löydät vastauksen tältä sivulta. Jos et löydä etsimääsi vastausta, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tukea.

Mitä Cloud Pro -koulutuspalveluun sisältyvä itseopiskelumateriaali tarkoittaa ja mitä se sisältää?

Eduhousen palvelun päivittyvä itseopiskelumateriaali sopii laajasti IT-osaamisen kasvattamiseen ja ylläpitämiseen. Se sisältää videokoulutuksia laaja-alaisesti perusteista syvempään osaamiseen. Tutustu itseopiskelusisältöihin Eduhousen palvelussa.

Jos Cloud Pro -paketin lisenssin käyttäjä vaihtaa työpaikkaa, voimmeko siirtää lisenssin yrityksemme toiselle työntekijälle?

Cloud Pro -paketin lisenssi on henkilökohtainen. Lisenssin siirtämisestä organisaation sisällä sovitaan erikseen niissä tapauksissa, jos työntekijä lähtee organisaatiosta.

Kuuluvatko sertifioinnit palvelun hintaan?

Varsinaiset sertifiointitestit maksavat erikseen, koska ne tehdään Eduhousen ulkopuolisen tahon toimesta, mutta sertifiointiin valmistautuminen kuuluu Cloud Pro -koulutuspalveluun.

Mitä oppimisen valmentaja (Learning Coach) tässä palvelussa tarkoittaa?

Cloud Pro -paketin haltijat voivat käyttää halutessaan oppimisen valmentajiemme 1-on-1 sparrailusessioita. Saat linkit oppimisen valmentajien kalenteriin, joista voit varata itsellesi sopivan ajan. Oppimisen valmentaja ohjaa jokaisen yksilön oikeille oppimispoluille lähtötason perusteella, tukee ajanhallinnassa tavoitteen mukaisesti ja valmentaa henkilökohtaisesti oppijoita aina kun tarvetta.

Meitä on useampi tiimiläinen hankkimassa palvelua, miten kannattaa tilata?

Voit tilata Cloud Pro -palvelun useammalle henkilölle tilauslomakkeen kautta tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

Mitä tapahtuu seuraavaksi, jos tilaan Cloud Pro -paketin?

Tilauksen jälkeen saat tunnukset palveluumme, jossa voit katsoa videoita ja ilmoittautua koulutuksiin. Saat myös tervetuloa-viestin, josta voit varata 1-on-1 ajan oppimisen valmentajalle. Suosittelemme ajan varaamista heti, sillä pääset suunnittelemaan oppimisen valmentajan kanssa tavoitteellista ja jatkuvaa oppimispolkuasi. Saat myös kutsun kickoff -tilaisuuteen, jossa saat parhaat vinkit Eduhouse -palvelun käyttämiseen.