Excelin opintopolku

Kehitä Excel-osaamistasi perustaidoista asiantuntijatasolle

Excel

Excel on laskentataulukko-ohjelma, jota useimmat meistä käyttävät työssään tavalla tai toisella. Sujuuko sinun excelöintisi ilman hampaiden kiristelyä, vai haluaisitko kehittää osaamistasi?

Löydät tarjonnastamme Excel-kursseja eritasoisille osaajille, aina perusosaamisen hallinnasta erityisosaamiseen ja asiantuntijatasoon saakka.

Katso, missä kohtaa Excelin opintopolkua sinä olet! Voit myös testata osaamisesi Excelin perusteissa ja edistyneemmällä tasolla.

Excel-koulutukset etäkoulutuksina

Excelin opintopolku

Tutustu Excel-koulutuksiin

Valitse avoimista Excel-koulutuksistamme itsellesi sopivin aihe ja varaa paikkasi ajoissa!

Opi Excel-taitoja etäkoulutuksessa tai verkkokursseilla omaan tahtiisi

Etäkoulutukset tai verkkokurssit ovat helppo tapa kehittää Excel-taitojasi, kun haluat oppia paikasta ja ajasta riippumatta.

Etäkoulutuksissa voit kysyä kouluttajalta

Eduhousen etäkoulutuksia on tarjolla 45 minuutin yksittäiseen aiheeseen tutustumisena tai syventävinä 3 tunnin koulutuksina. Voit osallistua koulutuksiin reaaliaikaisesti omalta koneeltasi ja esittää kysymyksiä kouluttajalle.

Eduhouse-palvelu on aina käytössäsi

Eduhouse-palvelu on Eduhousen verkko-oppimisympäristö, jossa voit kehittää Excel-taitojasi joustavasti omaan tahtiisi ja tyyliisi.

Eduhouse-palvelusta löydät apua ja oppia niin yksittäisiin kuin laajempiinkin Microsoft Office -aiheisiin, Adobeen, sosiaaliseen mediaan tai vaikka tietotekniikan perusteisiin ja tietoturvaan.

Excel-kurssit etänä ja verkossa

Testaa Excel-taitosi!

Löydä sopivin koulutus kokeilemalla Excelin perusteiden tai edistyneemmän osaamisen tasotestejämme:

KOULUTTAJAT

Juhana Liesimaa on Wistecin kouluttaja

Juhana Liesimaa

Juhana kouluttaa laajasti Office-ohjelmia ja O365-ratkaisuja sekä Accessia, Lotus Notesia ja yritysten omiakin ohjelmia. Excel on kuitenkin ylitse muiden ja hänen vahvinta osaamistaan ovatkin Excelin BI-työkalut. Junnun mielestä kouluttajan työssä parasta on tavata uusia ihmisiä ja löytää entistä parempia työtapoja.

Pekka Päärnilä on Wistecin kouluttaja

Pekka Päärnilä

Pekka on tietotekniikan kouluttaja, jolla on hallussa Microsoft Officen ohjelmat. Hänen tavoitteenaan on auttaa sujuvoittamaan asiakkaidemme työtä selkeästi ja käytännönläheisesti.

Erkki Renvall on Wistecin kouluttaja

Erkki Renvall

Erkki kouluttaa ja konsultoi ohjelmistoja ja teknologioita hyvin laajasti. Tällä hetkellä mieluisimpia ovat Excelin Pivot, Power Pivot, Power Query sekä VBA-ohjelmointi. Lisäksi hän kouluttaa mm. Power BI, Visio ja Project -ohjelmia, SQL-kyselykieltä sekä projektinhallintaa ja projektijohtamista.