Hallintoakatemia – Suomen kunnat pysyvät pätevänä kanssamme!

Osaamisen kehittäminen on tärkeä strateginen ratkaisu kunnissa. Kehittämällä osaamista turvataan kunnan henkilöstön ammattitaito ja kuntalaisten palvelujen laatu. Tehokkaissa ja käytännönläheisissä koulutuksissamme pääseekin kehittämään osaamistaan jatkuvassa muutoksessa olevalla kuntakentällä.

Olemme kehittäneet osaamista, hallintoa ja toimintaa kaikkien suomenkielisten kuntien kanssa. Näiden lisäksi kumppaneitamme ovat lukuisat muut julkisen hallinnon organisaatiot, kuten kuntayhtymät, kuntayhtiöt, valtion toimijat ja seurakunnat. Hallintoakatemialla on koulutuksia niin kuntien työntekijöille, viranhaltijoille, johtotehtävissä toimiville kuin luottamushenkilöillekin.

Koulutuksiamme on monipuolisesti hallinnon, henkilöstöhallinnon, talouden, hankintojen, työllisyyden, sosiaali- ja terveysalan, opetuksen, sivistyksen, varhaiskasvatuksen, kirjastojen, pelastustoimen, turvallisuuden ja tekniselle toimialalle.

Huom! Eduhouse Oy on ostanut Suomen Videokoulutus Oy:n (Hallintoakatemia) ja yhtiöiden välinen fuusio tapahtuu 30.11.2022. Webinaareihin ilmoittautuminen tapahtuu nyt Hallintoakatemian sivuston kautta. Huomaathan, että ilmoittautumistietosi tallentuvat Hallintoakatemian järjestelmiin, jolloin Hallintoakatemia on rekisterinpitäjä tiedoillesi. Lue lisää Hallintoakatemian tietosuojaselosteesta.

Ilmoittautumisohjeet Ilmoittaudu mukaan täältä