Azure Database Administrator

Azure-tietokantojen ylläpitäjä toteuttaa IaaS, PaaS ja hybrid –pohjaisia relaatiotietokantaratkaisuja. Tietokanta-administraattori pystyttää SQL-palveluita, hoitaa niiden suojaamisen, monitoroinnin, optimoinnin, ylläpidon ja käytettävyyden varmistamisen.​

Tämäkin opintopolku sisältyy Cloud Pro -koulutuspalveluun, joka sisältää kaiken tarvitsemasi pilviammattilaiseksi kehittymiseen. Osta nyt Cloud Pro -koulutuspalvelu ja aloita polkusi kohti menestyksekästä tulevaisuutta!

Tilaa Cloud Pro Ota yhteyttä Usein kysyttyä

Pilviopintopolulta asiantuntijaksi
Opintopolut ovat kartta pilviasiantuntijuuden kehittämiseen, sisältäen aiheet perusteista edistyneisiin taitoihin. Oppimisen tukijana toimii valmentaja, joka tarjoaa henkilökohtaista ohjausta auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi.

1. AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

  • Microsoft Azure Fundamentals -valmennusohjelma (starttaa joka kuukausi). Tähän valmennukseen ei ole esitietovaatimuksia. Valmennusohjelma sisältää Learning Coach -tapaamiset.
  • Sertifiointitesti: Azure Fundamentals

2. DP-900 Microsoft Azure Data Fundamentals

  • Microsoft Azure Fundamentals -valmennusohjelma (starttaa joka kuukausi). Tähän valmennukseen ei ole esitietovaatimuksia. Valmennusohjelma sisältää Learning Coach -tapaamiset.
  • Sertifiointitesti: Azure Data Fundamentals

3. DP-300 Administering Microsoft Azure SQL Solutions

  • Administering Microsoft Azure SQL Solutions -koulutuksessa opit SQL Serverin hallinnan, käytön ja optimoinnin perusteet Azuressa, sekä IaaS (virtuaalikone), että PaaS (palvelu) -ympäristöissä.
  • Opiskele jaksotetusti tai peräkkäisinä neljänä päivänä. Jaksotettu Interval- koulutus on 6 x 3 tunnin kouluttajan vetämää online-valmennussessiota muutaman päivän välein, kokonaiskesto noin 3 viikkoa.
  • Sertifiointitesti: Administering Microsoft Azure SQL Solutions

4. Uusien taitojen soveltaminen työssä.