Wistec Training ja Eduhouse yhdistyvät – 1.2.2022 alkaen nimi on Eduhouse Oy

Verkko-oppimisen palveluiden pohjoismainen kärki terävöityy, kun ICT-alan koulutusyhtiö Wistec Training sekä talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon koulutuspalveluita tarjoava Eduhouse sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi nimeltä Eduhouse Oy. Samalla pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö Verdane tulee molempien yhtiöiden pääomistajaksi.

Wistec Training ja Eduhouse palvelevat tällä hetkellä yli 1500 asiakasorganisaation koulutustarpeita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kotimarkkinoiden lisäksi haemme kasvua myös Pohjoismaiden ulkopuolella.

Haluamme kasvaa erityisesti tilauspohjaisessa LaaS- eli Learning as a Service -liiketoiminnassa. Ohjelmistoliiketoiminnasta tuttu SaaS-liiketoimintamalli on rantautunut myös osaamisen kehittämiseen ja toiminut mallina tilausmallipohjaiselle LaaS-koulutusliiketoiminnalle. Wistecissä tämä malli tunnetaan nimellä TaaS eli Training as a Service.

Osaamisen kehittäminen verkossa kasvaa edelleen

Verkon kautta toteutettavien koulutuksien kysyntä on kasvanut viime vuosina nopeasti. Tietotekniikka kehittyy ja yritykset toimivat alati muuttuvassa ympäristössä, mikä lisää jatkuvan koulutuksen tarvetta.

Tilausmallipohjainen LaaS toimii ylivertaisen hyvin modernissa tavassa kehittää eri alojen ammattilaisten osaamista, koska jatkuvat muutokset vaativat jatkuvaa osaamisen kehittämisen metodia. Tämä taas on kriittinen elementti, kun yrityksissä ja organisaatioissa halutaan minimoida henkilöstön vaihtuvuutta.

Tällä hetkellä maailman merkittävimmät tilausmallipohjaiset LaaS-toimijat ovat LinkedIn Learning, Coursera ja Codecademy, joita lähdemme nyt yhdessä ennakkoluulottomasti haastamaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoamalla koulutuksia paikallisilla kielillä.

Mitä hyötyä yhdistymisestä on asiakkaillemme?

Wistecin ja Eduhousen yhdistyessä asiakkaillamme on saatavillaan erittäin laaja tarjooma parhaita oppimissisältöjä ja koulutuksia.

Helmikuun 2022 alusta lähtien voi yhdestä ja samasta osoitteesta hankkia digitaitojen 100 kurssin lisäksi 650 kurssia HR:lle, esihenkilöille, talous- ja palkkahallinnolle sekä asiakaspalvelun ammattilaisille. Tarjolla on myös koulutuksia johtamiseen ja etätyötaitoihin, joiden lisäksi tulossa on myös uusia aiheita!

Laajentuvan koulutustarjonnan lisäksi asiakkaamme saavat nopeammin päivittyviä koulutussisältöjä ja uusia aiheita, kun käytössämme on entistä enemmän tuotantoresursseja.

Verkkoympäristön entistäkin selkeämpi käyttöliittymä ja rajapinnat eri järjestelmiin helpottavat palvelussa asiointia, kuten esimerkiksi opintopolkujen suunnittelua ja rakentamista. Palveluun on tulossa myös omien kurssien itsenäinen tekeminen ja mahdollisuus oman visuaalisen ilmeen tekemiseen.

Testilaboratoriona toimii Suomi

Hyödynnämme kehitystyössämme suomalaista koulutusosaamista ja voisimme jopa sanoa, että Suomi toimii eräänlaisena testilaboratoriona. Näitä tuloksia jaamme sitten ketterästi myös kansainvälisesti, unohtamatta kuitenkaan kunkin maan erityispiirteitä.

Tavoitteenamme on tarjota aluksi identtinen kurssivalikoima kielillä suomi, ruotsi, norja ja englanti, jonka jälkeen laajennamme kielivalikoimaamme tarpeen mukaan.

Raportointi ja kurssisuoritusten todentaminen ovat tärkeässä roolissa organisaation koulutussuunnittelussa. Yhdistymisemme myötä vanhat käytännöt poistuvat ja tilalle tulee Eduhousen raportointi ja kurssitodistukset. Ja kyllä, raportin saa myös vietyä suoraan Exceliin 🙂

Haluatko tietää lisää yhdistymisestä?

Vain muutos on pysyvää ja joskus niin nopeaa, että asioista kertominen voi seurata askeleen perässä. Siksi keräämmekin asiakkaidemme kysymyksiä ja niille vastauksia Wistecin ja Eduhousen yhdistymiseen liittyen.

Käy tutustumassa useimmiten kysyttyihin kysymyksiin!