Wistecin blogi Hyvällä porukalla menestyksekäs tilikausi

Hyvä porukka tekee menestyksekkään tilikauden

Hyvänen aika, taas on vuosi mennyt! Ja todella upea sellainen, sillä helmikuussa päättyvä tilikautemme kertoo, että maltillinen 10 %:n kasvutavoite toteutuukin 50 %:n kasvulla. Rahalla sanoen liikevaihtomme kasvaa 985 000 eurosta 1,5 miljoonaan euroon ja vahvasti positiivisella tuloksella.

Tulos on tekojen summa

Miten tähän on sitten päästy? Luvut ovat seuranneet tekemistä ja mielestäni olemme löytäneet ”Wistecin hengen”, jonka eteen olemme tehneet töitä. Joka päivä on heti aamusta sellainen fiilis, että tänään tapahtuu jotain superhienoa ja uskomatonta kyllä, näin myös tapahtuu!

Toki tulos on monien asioiden summa, mutta jos ottaisin jotain omalle kontolleni, niin isoin asia olisi omat kokemukseni monenlaisista organisaatioista, niin hyvässä kuin pahassa. Yksi prioriteettini onkin vältellä edellisten elämien virheitä ja noudattaa taktiikkaa ”Kuuntele – Viesti – Toteuta”. Tuloksen ja työtyytyväisyyden näkökulmasta se onkin osoittautunut oikein kelvolliseksi toimintatavaksi, vaikka koskaanhan ei ole valmista ja aina voi parantaa!

Tätä kirjoittaessani henkilöstömme kehityskeskustelut on juuri pidetty ja, vaikka keskustelujen sisällöt ovat toki luottamuksellisia, voin ylpeänä todeta, että ”Wistecin henki” on todellakin vallannut meidät ja olemme oikeasti kuin perhe: ketään emme jätä yksin ja omien kiireiden ohella autamme työkaveria aina tarvittaessa, jotta asiakas saa meidän perheeltä parhaan mahdollisen palvelun.

”Jokainen tekee tärkeää työtä” ei ole klisee

Koulutusalan yrityksessä mennään yleensä substanssiosaaminen edellä ja niin meillä Wistecissäkin. Asiakkaidemme mukaan meillä on maan parhaat kouluttajat ja heidän saamaansa palautetta voit tutkailla vaikka Facebook-sivuiltamme.

Kuitenkin jokainen perheenjäsenemme kouluttajista ja myyjistä taustajoukkoihin tekevät kokonaisuuden kannalta tärkeää työtä. Parhaiten ulospäin näkynee Office Queenimme Kristiina. Hän huolehtii käytännössä siitä, että toimintamme on juuri sitä, mitä olemmekin: joustava, ketterä, helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea luotettava kumppani, jolle asiakas voi huoletta antaa vastuun henkilöstönsä ICT-koulutuksista.

Olemme myös saaneet kokeneita konkareita ja mainiota lisää porukkaamme, sillä vuoden 2017 aikana meillä ovat aloittaneet Pekka Päärnilä ja Arja ”Ami” Kesseli kouluttajina, Anni Aaltonen myynnissä sekä Kirsi Vierikko markkinointiviestinnässä.

Katse eteenpäin

Kun siirretään katse peruutuspeilistä nokkaa kohti, julistan tavoitteemme 1.3 alkavalle tilikaudelle: Wistecin liikevaihto saavuttaa 2 Meur ja TaaS-asiakkaidemme määrä kasvaa 50 %.

Miten sitten saavutamme nämä tavoitteet?

Tietysti pyrkimällä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Suurimmat panostuksemme vuodelle 2018 ovat:

  1. Kasvatamme Wistec Onlinen kurssien kielivalikoimaa vähintään kymmeneen kieleen ollen ensimmäisenä maailmassa aidosti monikielinen ratkaisu monikansallisen organisaation henkilöstön ict-koulutuksiin.
  2. Kytkemme entistä paremmin testit ja harjoitukset mittaamaan verkkokoulutusten hyötyä asiakasorganisaatiolle; ei ole olennaista, kauanko joku on käyttänyt minkäkin aiheen opiskeluun, vaan se, mitä hän osaa.
  3. Parannamme kouluttajavetoisten webinaarien elämyksellisyyttä uusien tekniikoiden, kuten virtuaalivahvisteisen todellisuuden (Augmented reality) avulla. Toki tutkimme myös virtuaalitodellisuuden (Virtual Reality) mahdollisuuksia, mutta palaan konkretiaan hieman tuonnempana. Hyvää ja hyödyllistä on kuitenkin luvassa!
  4. TaaS-palvelutarjottimen laajentaminen
  5. Uudet verkkosivut

Muutama muukin tavoite ja panostus on hihassa, mutta niistä hihkumme vasta tuonnempana!