TaaS on jatkuva koulutuspalvelu

Saako henkilöstösi koulutusta aina sitä tarvitessaan, joustavasti ja selkeällä kuukausibudjetilla?

Wistecin Training as a Service eli TaaS on koulutussopimus, joka tarjoaa henkilöstöllesi uudenlaisen tavan oppia joustavasti ja kustannustehokkaasti yhdellä, kiinteällä hinnalla.

TaaS on jatkuvaa koulutuspalvelua, joka ottaa huomioon työntekijöiden erilaiset tarpeet, helpottaa koulutusten budjetointia ja suunnittelua sekä raportoimaan tuloksia.

Luokka- ja etäkoulutukset sekä verkkokurssit samassa paketissa

TaaS-koulutussopimuksen ylivoimaisena etuna on, että se antaa henkilöstölle mahdollisuuden osallistua koulutukseen tarpeen mukaan ja ilman erillistä laskua.

Työntekijä voi osallistua luokkakoulutuksiin ilman eri veloitusta Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Lisäksi etäkoulutukset ja Wistec Onlinen verkkokurssit ovat saatavilla missä vain!

Ainutlaatuinen palvelu ja tyytyväiset TaaS-asiakkaat

Wistecin TaaS-koulutussopimus on Suomessa ainutlaatuinen palvelu, jota olemme kehittäneet asiakkaidemme arjessa vuodesta 2015 lähtien.

TaaS-asiakkaitamme yhdistää selkeät säästöt ja tyytyväisyys tarjontaan, sillä yli 90 % heistä jatkaa koulutussopimuksen käyttöä seuraavanakin vuonna.

TaaS joustaa koulutustarpeen mukaan

Ratkaise henkilöstösi koulutustarpeet joustavasti

TaaS-sopimuksen avulla henkilöstösi saa koulutusta itselleen sopivimmalla tavalla joko luokassa tai verkossa, jolloin kynnys osallistua koulutukseen voi madaltua huomattavasti.

Ja vaikka koulutuskertojen määrä sitten kasvaisikin huomattavasti, kiinteän kuukausihinnan ansiosta koulutusbudjettisi pysyy ruodussaan.

Saat tukea henkilöstön koulutuksien suunnitteluun ja kehittämiseen

TaaS-koulutussopimuksen raportointipalvelu tarjoaa selkeitä tuloksia päätöksenteon tueksi. Ajantasaisen raportoinnin avulla voit suunnitella ja kehittää organisaatiosi IT-koulutuksia entistäkin tarkemmin.

Kerro meille koulutushaasteistasi ja mietitään yhdessä parhaat vaihtoehdot. Lue lisää tai ota yhteyttä vaikka heti!

Ota yhteyttä

Valitse organisaatiollesi sopivimmat moduulit

TaaS-asiakas on tyytyväinen asiakas

Kaikille Wistecin TaaS-sopimusasiakkaille yhteistä on se, että he ovat säästäneet vuositasolla valtavasti koulutuskustannuksissaan. Koulutuksien määrän kasvaessa henkilöstön ICT-osaaminen ja työtyytyväisyys ovat nousseet. Tyytyväisyydestä kertoo myös se, että yli 90 % TaaS-asiakkaistamme jatkaa sopimuksen käyttöä seuraavanakin vuonna.

KOKEMUKSIA TAASISTA

Berner Oy

Bernerin henkilöstö  käyttää TaaS-koulutussopimuksen palveluita ahkerasti. Saatavilla on monenlaisia tapoja ja materiaalia, joten välillä uuden oppimiseen tai vanhan kertaamiseen riittää pienikin hetki. 

Lue lisää...

Finlandia-talo

Finlandia-talon positiiviset kokemukset koulutuksista johtivat siihen, että TaaS-sopimukseen otettiin mukaan myös Finlandia-ravintola. Joustava koulutuskumppani on kaikkia hyödyttävä ratkaisu. 

Lue lisää...

Sanoma Media Finland

Sanoman henkilöstö kehittää osaamistaan itsenäisesti ja vahvasti esimiesten tuella. TaaS tarjoaa joustavat koulutukset ja palvelut silloin, kun niille on tarvetta. Henkilöstö osallistuukin koulutuksiin aktiivisesti ja innolla.

Lue lisää...