Kotka ottaa käyttöön Wistecin koulutuspalvelut

Kotkan kaupunki ottaa käyttöön Wistecin koulutuspalvelut

Kotkan kaupunki ja Wistec Training ovat tehneet 1.11.2020 sopimuksen Training as a Service (TaaS) -koulutuskokonaisuudesta.

Wistecin koulutuspalvelut tukevat Kotkan kaupungin henkilöstön digiosaamisen kehittämistä. Sopimus takaa henkilöstölle oikeuden osallistua yksittäisiin, aikataulutettuihin koulutuksiin ja opiskella itsenäisesti verkon yli Wistec Online -ympäristössä sekä saada apua yksittäisiin digiosaamisen kysymyksiin sovellustuesta kiinteällä vuosikustannuksella.

Sopimus on voimassa vähintään vuoden 2021 loppuun asti ja kattaa koko Kotkan kaupungin henkilöstön.

Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa heille jatkuvasti koulutusta sekä monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Digitalisaatio koskettaa tänä päivänä lähes kaikkia työtehtäviä ja hyvä osaaminen on voimavara, joka auttaa vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin ja tekemään yhdessä merkityksellistä työtä kotkalaisten hyväksi. Wistecin koulutustarjonnan avulla Kotkan kaupungin henkilöstö voi panostaa digiosaamisen kehittämiseen ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa voi asua aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa. Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä – ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan.

Lisätietoja

Pääsuunnittelija Jarmo Günther, jarmo.gunther@kotka.fi

Toimitusjohtaja Juha Huhtanen, juha.huhtanen@wistec.fi