Wistec vahvistaa toimintaansa Joensuun myyntitiimillä

Wistec vahvistaa toimintaansa Joensuun myyntitiimillä

Wistec Trainingin toiminta laajenee ja vahvistamme myyntiämme Joensuun tiimillä joulukuun alusta lähtien. Yhteistyö alkoi täydellä tohinalla, kun ensimmäiset tiimipalaverit pidettiin alkuviikosta Joensuun tiedepuistossa.

“Tutuilta kollegoilta olin kuullut pelkkää hyvää Joensuun kaupungin yritysystävällisyydestä ja osaavan työvoiman saatavuudesta. Erityisen vaikutuksen meihin teki Business Joensuun joustava toiminta, jonka asiantuntijoiden kanssa kaikki sujui erittäin sujuvasti alusta alkaen”, kertoo Wistecin toimitusjohtaja Juha Huhtanen.

Uuden myyntitiimin tavoitteena on nostaa yrityksen liikevaihtoa lyhyellä aikavälillä 30 % ja pidemmällä 50 %.

“Missiomme on, että IT-koulutukset ovat osa organisaation infraa siinä, missä laitteet ja lisenssitkin. Yksittäisen henkilön tulisi saada jatkuvaa koulutusta ajasta ja paikasta riippumatta niihin sovelluksiin ja järjestelmiin, joiden parissa hän työskentelee. Etänä tapahtuvat koulutukset jatkuvana palveluna ovat Wistecin ydinosaamista ja tällöin myös asiakkaamme sekä oma henkilöstömme voivat sijaita missä tahansa.”

Tiimipäivissä vallitsi innostunut ja odottava tunnelma: ”Lähtisipä tuo toimari jo höpisemästä joutavia, niin pääsisimme myymään!”

Lisätietoja:

Juha Huhtanen, Wistec Training Oy, toimitusjohtaja
juha.huhtanen@wistec.fi, 050 567 8994

Business Joensuun tiedote 19.11.2020