Samuli Koskinen on Wistecin kilpailun ATK-mörkö

”Mörkö”-kilpailun voittajat on arvottu!

Helmikuussa julistimme kilpailun, jossa tavoitteena oli etsiä ”mörkö” uusilta verkkosivuiltamme. Innokkaita etsijöitä olikin lukuisa määrä ja meidän Samuli löydettiin lymyämästä Myynti ja asiakaspalvelu -sivultamme.

Arpaonnetar on nyt valinnut suosikkinsa ja voittajille on lähetetty palkinnoksi elokuvalippuja. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

ATK-mörkö on oikeasti urbaani erämies

Kuka on Wistecin ATK-mörkö Samuli Koskinen? Raotimme hieman tukkapehkoa ja kysyimme henkilöltä itseltään muutaman tarkentavan kysymyksen.

Samuli, koetko olevasi ATK-mörkö?

“ATK-mörköys on sellainen vanha stereotypia, jonka kanssa on aina hauska mässäillä. Ehkä eniten siksi, että se on aika kaukana todellisuudesta. Pidän kyllä itseäni nörttinä sen klassisessa merkityksessä ja kannan sitä titteliä ylpeänä, mutta sen lisäksi olen mediakehittäjä, paradoksaalinen urbaani erämies ja muutenkin kaikinpuolin cooli tyyppi :D”

Tarkentaisitko hieman, mitä tuo nörtin identiteetti sinun kohdallasi tarkoittaa?

“Nörttiyteen on aina liittynyt vahvasti tekniikan luoma kulttuuri ja sitä kautta muodostuneet sosiaaliset verkostot, pelkkien piirilevyjen ja bittien lisäksi. Kaiken maailman härvelit ovat aina kiehtoneet, mutta tässä viitekehyksessä suurin kiinnostuksen kohde ovat erilaiset internetin ilmiöt. Mitä marginaalisempi sitä parempi :)”

“Työn puolesta olen enemmänkin jokapaikan höylä, sillä Wistecin verkkosivujen ja kansainvälistyvän Wistec Onlinen teknisen kehitystyön ohella osallistun esimerkiksi Wistecin palveluiden visuaalisen ilmeen kehittämiseen. TV-tuotantotaustastani johtuen teen edelleen myös kuvaushommia ja editointia. Kovin paljon en siis ehdi yksinäni tukka silmillä jurottamaan, sillä teen tiivistä yhteistyötä lähes kaikkien wisteciläisten kanssa.”

Kiitos Samuli pikahaastattelusta ja tervemenoa takaisin töiden ääreen!

Jos leppoisan ja sympaattisen ATK-mörkömme kotipaikka myynti ja asiakaspalvelu -sivullamme on jo tuttu, käy vaihteeksi tutustumassa vaikka mukaviin kouluttajiimme!