Wistec ja Eduhouse yhdistävät voimansa

Wistec Training ja Eduhouse yhdistävät voimansa

Arvoisa asiakkaamme,

Wistec Training on päättänyt yhdistää voimansa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon koulutuspalveluita tarjoavan Eduhousen kanssa. Wistec Training ja Eduhouse palvelevat yhdessä yli 1 500 asiakkaan koulutustarpeita taloushallinnon, palkanmaksun, henkilöstöhallinnon ja IT-alan parhailla oppimissisällöillä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhdessä yhtiöt tavoittelevat kasvua kotimarkkinoidensa lisäksi Pohjoismaiden ulkopuolella.

Yhteistyötä tukee pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö Verdane. Verdane on 1.6.2021 ostanut enemmistöosuudet Wistec Training Oy:stä yrityksen perustajilta sekä Eduhouse Oy:stä talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja kehittävältä Accountorilta.

Uskomme, että osaamisen kehittäminen verkossa on uusi normaali, ja alalla on suuri kasvupotentiaali. Yhdessä yhtiöt saavuttavat kokoluokan, joka mahdollistaa suuremmat panostukset muun muassa digitaalisiin ratkaisuihin ja palveluinnovaatioihin. Samalla syntyy johtava verkko-oppimisen palveluntarjoaja, joka pystyy viemään suomalaista koulutusosaamista myös kansainvälisille markkinoille.

Odotamme innolla yhteistä kasvua Eduhousen kanssa ja olemme iloisia Verdanelta saamastamme tuesta. Tavoitteenamme on jatkossakin kehittää entistä parempia oppimissisältöjä ja olla maailman terävintä kärkeä ICT-alan oppimisen saralla. Lue lisää tiedotteesta.

Ystävällisin terveisin,

Juha Huhtanen
Toimitusjohtaja, Wistec Training