Skanska rakentaa Olympiastadionia

Skanska kiittää Office 365 -käyttöönoton uudenlaista koulutusmallia

Skanska Suomella on käynnissä Office 365 -käyttöönottoprojekti koko organisaatiolle. Sen onnistuminen on haluttu varmistaa panostamalla aiempaa enemmän henkilöstön koulutukseen.

Skanska Suomen IT Manager Artturi Kantanen”Meille on ensiarvoisen tärkeää, että ympäri Suomen sijaitseva henkilöstömme on pystynyt osallistumaan koulutuksiin joustavasti. Koemme, että koulutuskumppanina Wistec on aidosti huolehtinut kanssamme projektin onnistumisesta. Olemme saaneet positiivista palautetta Esa Riutan ja Pertti Bergin koulutuksista”, kertoo Skanska Suomen IT Manager Artturi Kantanen.

Skanska Suomi selvitteli sopivaa koulutuskumppania loppuvuodesta 2018. Silloin oli jo tiedossa, että Office 365 -palveluiden myötä organisaatio tulee saamaan käyttöönsä suuren määrän uusia sovelluksia. Ennakoivalla koulutuskumppanin valinnalla Skanska Suomi halusi varmistaa, että O365:n palveluista ja työkaluista saadaan irti kaikki mahdollinen yrityksen toimintamalleissa.

”Vaikutuimme Wistecin TaaS-palvelukonseptin uudenlaisesta tulokulmasta asiakkaan hyväksi. Nyt olemme myös päässeet toteamaan sen toimivuuden käytännössä. Kesän ajaksi projektimme hiljenee hetkeksi ja lomien jälkeen jatketaan taas täysillä”, toteaa Artturi Kantanen.

Skanskan logo

Skanska-konserni toimii valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Skanska Oy on osa Skanska-konsernia, ja sen alaisuudessa ovat rakentamispalvelut, kalustopalvelut ja asuntoprojektikehitys. Skanska Suomessa työskenteli vuoden 2018 lopussa 2152 henkilöä.
skanska.fi